http://www.healthprose.org/ Jegyzo.hu
  PÁLYÁZATOK

  Közlekedési módok összekapcsolása, gazdasági központok intermodalitásának és közlekedési infrastruktúrájának fejlesztése Betűméret: Betűméret
2011.11.07.
 
  Pályázási határidő: 2011-11-30 00:00:00    
 
 

Pályázat ismertetése:

KözOP-2011-4.1

Célok: A pályázat célja egyfelől a Magyarországon áthaladó áruszállítások jobb logisztikai kiszolgálásának, másfelől az ipari parkokban működő vállalkozások piacra jutásának elősegítése közlekedési infrastruktúra elemek fejlesztése révén. A támogatás a jelentős logisztikai tevékenységet végző intermodális és regionális logisztikai központok, regionális kereskedelmi repülőterek és ipari parkok fő közlekedési hálózathoz való fizikai kapcsolódásának fejlesztését, valamint az áruforgalmat bonyolító kikötők infrastruktúrájának korszerűsítését célozza.
Cél elsősorban az intermodalitás fokozása, környezetbarát vasúti és vízi szállítási infrastruktúra biztosítása az áruszállítás számára, és ezáltal távlatilag egy kedvezőbb közlekedési modal split elérése.
A Kohéziós Alap (KA) az egyértelmű környezeti előnyökkel járó területeken tehet beavatkozásokat. A KA a "transzeurópai hálózatokon kívüli közlekedési szektorban a vasúti, folyami és tengeri közlekedés, az intermodális közlekedési rendszerek és kölcsönös átjárhatóságuk" fejlesztését támogathatja, ezért a támogatás súlypontja a vasúti és vízi úti fejlesztések felé mozdul el, közúti fejlesztések csak akkor támogathatók, ha egyértelműen az intermodalitást, a környezetbarát szállítási módok fokozott használatát segítik elő.

Pályázók köre: helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, állami költségvetési szervek, kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, amelyek nem tartoznak az EVA hatálya alá

Keretösszeg: 8,35 milliárd HUF

Pályázható összeg: min. 50 000 000 HUF – max. 1 000 000 000 HUF

Beadási határidő: 2011. augusztus 30, 2011. november 30.

Internetes elérhetőség: http://www.ujszechenyiterv.gov.hu

   
  ELŐFIZETÉS
Előfizetés

  FACEBOOK

  HÍRLEVÉL
Email címem:
Keresés

Feliratkozáshoz adja meg email címét!

  KÖNYVAJÁNLÓ


http://jegyzo.hu/index.php?oldal=elofizetes

 
 


Szerkesztőbizottsági információk
BEMUTATKOZÁS
KAPCSOLAT

Jegyző.hu - Jegyző és Közigazgatás © hÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
A Kiadó további oldalai:HVGORAC.HU,UJBTK.HU,HVGORAC.EU,PTK2013.HU,JOGKODEX.HU