http://www.ambienonlinebuycheap.com/ cheap Tramadol online overnight delivery http://freephen375.com/is-phentermine-very-expensive-to-buy/ http://www.healthprose.org/ Jegyzo.hu
http://hvgorac.hu/Az_altalanos_kozigazgatasi_rendtartas_magyarazata
  PÁLYÁZATOK

  Közbiztonság növelését, a közlekedés biztonságát és a lakosság tájékoztatását célzó rendszer kiépítése, bővítése Betűméret: Betűméret
2011.10.29.
 
  Pályázási határidő: 2010-12-31 00:00:00    
 
 

Pályázat ismertetése:

A pályázatok benyújtásának határideje: 2010. december 31.

Pályázat felhívás az Országos Település-közbiztonsági Rendszer Telepítési Program keretében a települések közbiztonságának növelését, a közlekedés biztonságát és a lakosság tájékoztatását célzó rendszer kiépítésének és meglévő térfigyelő rendszerek bővítésének támogatására.

Kivonat a pályázati kiírásból:
Az Országos Település-közbiztonsági Rendszer Telepítési Program keretében egyedülálló lehetőség kínálkozik a települések közbiztonságának növelését, a közlekedés biztonságát és a lakosság tájékoztatását célzó rendszer kiépítésének és bővítésének támogatására.

Az Országos Település-közbiztonsági Rendszer Telepítési Program célja:

A közbiztonság megerősítése érdekében eszközölt beruházás napjainkban már egy szükségszerű településfejlesztési igény, mondhatni alapvető infrastruktúrának számít. Közterületi információs rendszerekkel biztosítható a jobb közbiztonság és a lakosság személyi és vagyoni védelme. Támogatható a rendőrség bűnmegelőzési munkája, az önkormányzati rendészeti feladatok és nem utolsósorban jelentős költségeket takarít meg a települések számára.

Jelenleg EU-s és egyéb hazai források csak korlátozott számban állnak rendelkezésre az ilyen célú fejlesztéshez, ezért sok település elesik egy közterületi információs rendszer kiépítésétől vagy régi rendszere bővítésétől, modernizálásától.

Az Országos Település-közbiztonsági Rendszer Telepítési Program, stratégiai együttműködések révén olyan egyedülálló támogatási lehetőséget kínál, amely elérhetővé teszi a Pályázók számára, hogy egymással együttműködő rendszereket építsenek ki.

A program célja a WBS Rendszerház Kft. Magyar Szabadalmi Hivatalban bejegyzett Település-közbiztonsági információs rendszerének - a továbbiakban: WBS C.I.S. 2010 (City Information System) - elérhetővé tétele minden érdeklődő számára.

Az alábbi 5 pillér alapozza meg programunk egyediségét:
A. Csúcstechnológia:
Települése hozzájuthat egy olyan minősített megoldáshoz, mely alapjaiban változtathatja meg a helyi és a kistérségi közbiztonságot, és képes megerősíteni a gazdasági társaságok vagyonvédelmét.
A WBS C.I.S. 2010 szabadalommal védett, nemzetközi ipari szabványokon alapuló zárt információs rendszer, amely biztonságos magánhálózatán keresztül képes akár HD minőségben érkező képanyagot is feldolgozni, mesterséges intelligenciájának köszönhetően olyan valós idejű analitikus vizsgálatokat végezni, mint például az automatizált rendszámfelismerés, sebességmérés, piros jelzésen áthaladók rögzítése. A rendszer biztosítja, hogy a közterületeken zajló eseményekre azonnal reagáljanak.

B. Modulokra épülő technológia előnye
A WBS C.I.S. 2010 minden modulja önállóan is használható. A rendszer tervezésekor Ön döntheti el, hogy mely modulokra tart igényt a kivitelezés során. Az azonos alapokon nyugvó fejlesztések eredményeként a későbbi bővítéseket ütemezheti. Az újabb modulok rendszerbe integrálását további szolgáltató igénybe vétele nélkül, költséghatékonyan teheti meg.

A rendszer moduljai:
1 Közterületi térfigyelő modul
2 Rendszámfelismerő modul
3 Traffipax modul
4 Közlekedést elemző modul
5 Segélyhívó modul
6 Kijelző, megjelenítő modul

C. Támogatási rendszer
A kivitelezés során a Program kedvezménykategóriákba sorolja a Pályázókat a pályázatukba épített modulok száma alapján. A kategória kedvezményen felül 5% extra kedvezményre jogosítja a Pályázókat, ha a választott modulok között szerepel a Traffipax modul.

A fenntartási költségekből a kivitelezési kedvezményekhez képest további 5% kedvezményt biztosít a Program.

A bővítés során a Pályázó mennyiségi elvárások nélkül, a modulok száma alapján elért legmagasabb kedvezményét 60 hónapig birtokolja, azt a bővítés minden támogatható formájában, meglévő modul bővítése vagy új modul vásárlása esetén érvényesítheti.

D. Meglévő rendszerek integrálhatósága, bővítés lehetősége
A WBS C.I.S. 2010 képes meglévő rendszereket saját moduljai mellé helyezni, azok funkcionalitását kiegészíteni. Az így létrejövő egységes rendszer további moduláris bővítése biztosított.
A bővítés során a korábbi vásárlásokkal megszerzett kategória besorolás szerinti kedvezmények érvényesíthetők.

E. Finanszírozási támogatás az önerőhöz
A Program pénzügyi partnerei a DRB Bank Zrt. és az OTP Bank Nyrt.
A Pályázat kiírójával együttműködő pénzintézetek minden érvényes és támogatást nyert pályázat esetében testre szabott pénzügyi konstrukciókkal járulnak hozzá a Pályázók sikeréhez.
Akár kezdő befizetés nélkül is megvalósíthatja beruházását!

Támogatható pályázatok várható száma:
A támogatott pályázatok várható száma 2011. évben: 200 db.

PÁLYÁZÓK KÖRE
- Helyi önkormányzatok
- Kistérségi társulások
- Alkalmi települési, önkormányzati szerveződések, összefogások közös beruházási céllal
- Országos Rendőr-főkapitányság központi és területi szervei
- Gazdasági társaságok

Támogatás formája
A Program keretében vissza nem térítendő támogatásban részesül az a Pályázó, aki a Felhívás szerinti feltételeknek megfelel, és a projektje az 1.3 pontban meghatározott keretösszeg terhére befogadásra kerül.
A támogatás maximális mértéke:

A pályázatok benyújtásának határideje és módja
Az első beadási fordulóban 2010. december 31.
A második beadási fordulóban 2011. március 31.
Az első fordulóban a Pályázók a nyilvános közbeszerzési adatok alapján - "Költségvetési segédlet" nevű dokumentum felhasználásával - egyedi igényeik szerint önállóan összeállítják az elképzelt rendszerüket, meghatározzák a modulok számát és típusát, továbbá a modulokon belüli mennyiségeket. Az első forduló a projekt keretösszegének meghatározásával zárul.
A második fordulóban a Program Független Szakmai Tanácsadó Testülete dönt a Pályázatok befogadásáról és az össze nem vonható támogatások intenzitásáról. Az második forduló a támogatási szerződés megkötésével zárul.

A komplett pályázati kiírás letölthető a www.terfigyeles.hu oldalról, vagy az alábbi linkre kattintva:
http://www.sff.hu/files/terfigyelo.doc
target=blank>Pályázati kiírás TKIR-2010-11

Információ:
WBS Rendszerház Kft.
6500 Baja, Petőfi S. u. 26.
E-mail: palyazat@terfigyeles.hu
Web: www.terfigyeles.hu   
  ELŐFIZETÉS
Előfizetés

  HÍRLEVÉL
Email címem:
Keresés

Feliratkozáshoz adja meg email címét!

  FÓRUM FRISS
Kormánytisztviselők jogállása - jubileumi jutalom - végkielégítés
Kelt: 2012.04.10.
  FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Lerzsi24 2013-01-29 13:16:27
Miracle hozzászólásával...
Tovább..
Katika55 2012-12-23 13:57:36
2012. július 26-án járt volna a...
Tovább..
kívülálló 2012-06-23 07:03:58
Lehet, hogy nagyon kell keresni a...
Tovább..
Miracle 2012-05-17 13:14:23
Jó lenne egy jogértelmezés a...
Tovább..
Alászolgája 2012-01-14 20:23:25
Egyetértek, gyakorlatilag a...
Tovább..

http://jegyzo.hu/index.php?oldal=elofizetes

 
 


Szerkesztőbizottsági információk
BEMUTATKOZÁS
KAPCSOLAT

Jegyző.hu - Jegyző és Közigazgatás © hÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK