Ákr. Helpdesk

A közigazgatás szakmai fóruma

Cikkek / E-közigazgatás

Ákr. Helpdesk

,
Szerző(k):
Jegyző szerkesztősége„…Mind az ügyfelek, mind az ügyintézők szempontjából – az e-közigazgatás fejlesztésével összhangban – indokolt és hasznos egy Helpdesk felület biztosítása az új és folyamatosan változó jogszabályok alkalmazása, valamint a joggyakorlat által felvetett problémák megfelelő megoldása érdekében.

Jelen honlap célja tehát egy olyan fórum biztosítása, amely teret ad az Ákr., illetve a Kp. alkalmazásával kapcsolatos legfontosabb információk megosztásának, ahol bárki felteheti a közigazgatási hatósági eljárásokkal, valamint az eljárásokhoz kapcsolódó közigazgatási perjoggal kapcsolatos kérdéseit, megfogalmazhatja kritikai észrevételeit, javaslatait, és ahol egyúttal elérhető, megismerhető az egyes fogós jogi és szakmai kérdésekkel kapcsolatos minisztériumi álláspont is.

Reméljük, hogy a honlap a fent idézett céloknak megfelelően hasznos információt és jól kezelhető útmutatást tartalmaz minden kedves érdeklődő, jogkereső állampolgár és hatósági ügyintéző számára.” – írja az Igazságügyi Minisztérium a http://akr.kormany.hu/index oldalon. A weboldal a szerkesztett Ákr. Helpdesk című anyag forrásául szolgált, melyet a Gyöngyösi Járási Hivatal kollégáinak köszönhetünk.

 

 

 

Kategória

Könyvajánló

Facebook Pagelike Widget

 

1037 Budapest, Montevideo utca 14.
Tel.: +36 1 340 2304
Fax: +36 1 349 7600
E-mail: info@orac.hu

Weboldal: orac.hu

Szakmai partnerek

Jegyzők Országos Szövetsége (JOSZ) – www.josz.eu

Közszolgálati Tisztviselők Szakmai Szervezeteinek Szövetsége – www.kozszov.org.hu