Az Ön településéről szóló cikkek terjesztése az interneten

A közigazgatás szakmai fóruma

Hírek / Önkormányzat

Az Ön településéről szóló cikkek terjesztése az interneten


Tisztelt Jegyző Asszony/Úr!

 

A Jegyző és Közigazgatás 1999 óta jelenik meg nyomtatásban. A nyomtatott forma mellett már elektronikus honlapunk is van: www.jegyzo.hu címen.

2009 decemberére a honlapunkra feltöltöttük a korábban nyomtatásban megjelent cikkeket.

Kérem, ellenőrizze, hogy az Ön által írt vagy a településéről szóló cikkek elérhetőek-e az interneten. Ennek az ellenőrzésnek a módja az, hogy a www.jegyzo.hu honlapon a „keresés” rovatba írja be a saját vagy települése nevét, és a „keresés” gombot megnyomva 10 másodperc várakozás után megkapja a cikkek listáját. (Ha az egyes címekre kattint, akkor megnyitja a cikk szövegét is. A cikk végén tárgyszavakat talál, amelyre kattintva más szerzők hasonló tárgyú cikkeiről kap listát.)

 

Amennyiben nem talál olyan cikket, amelyet Ön írt vagy amely a településéről szól, kérem azonnal határozza el, hogy cikket fog nekünk küldeni (szerkesztő: Kiss Katalin (06302407056 e-onk@jegyzo.hu.)

Amennyiben talált cikkeket, akkor javasolom, hogy a települése honlapjára – az Ön által kiválasztott helyre – a web adminisztrátorral helyeztesse fel a Jegyző és Közigazgatás logoját és alatta azt a webcímet, amely a keresőben az Ön településéről szóló cikkek listáját tartalmazza. Így bárki, aki a település honlapjára látogat és kíváncsi a településről országos médiában megjelent cikkekre, azonnal olvashatja azokat. (A Jegyző és Közigazgatás logóját letöltheti itt>>.)

A logo elhelyezésének a formájára ajánlom Önnek Kishuta Körjegyzőségének a honlapját:
http://www.kishutakorjegyzoseg.hu/ . Ezen a honlapon más hasznos linkek között került elhelyezésre a www.jegyzo.hu. (A honlap jobboldali oszlopában található „Linkajánló”-ban. )

A  keresőbe beírt településnév alapján Budapestet ajánlom példának:
https://www.jegyzo.hu/search/node/Budapest webcímet a logo alá téve csak a Budapestről szóló 201 cikk jelenik meg listában.

A polgármesteri hivatal web adminisztrátorának (szerkesztőjének) nem okoz gondot egy link felhelyezése a saját web lapjukra, azonban az érdemi döntést Önnek kell meghoznia.

A honlapunkon található egy „linkgyűjtemény”, amelyre összegyűjtöttük az önkormányzatok honlapjainak a címeit. Kérem ellenőrizze, hogy a település honlapja szerepel-e ezek között, és ha igen, akkor helyes-e a címe?! Ha bármilyen változtatás szükséges, kérem értesítse a szerkesztőséget (e-onk@jegyzo.hu).

 


Tisztelt Jegyző Asszony/Úr!

 

Javasolom Önnek, hogy a települése honlapján népszerűsítse a településéről szóló cikkeket, hiszen ezek az Önnek és kollégáinak a munkái.

Üdvözlettel:

Tóth Zoltán
főszerkesztő

Kategória

Könyvajánló

Facebook Pagelike Widget

 

1037 Budapest, Montevideo utca 14.
Tel.: +36 1 340 2304
Fax: +36 1 349 7600
E-mail: info@orac.hu

Weboldal: orac.hu

Szakmai partnerek

Jegyzők Országos Szövetsége (JOSZ) – www.josz.eu

Közszolgálati Tisztviselők Szakmai Szervezeteinek Szövetsége – www.kozszov.org.hu