Megújult a jegyzo.hu oldal

A közigazgatás szakmai fóruma

Cikkek / Megvalósult Projektek

Megújult a jegyzo.hu oldal

évfolyam, lapszám
Szerző(k):
Horváth Anett
lapmenedzser
Budapest
HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft.

Tisztelt Látogatónk!

Szeretettel köszöntjük a megújult jegyzo.hu oldalunkon!

Weblapunkon megtalálhatja a korábban szereplő tartalmat, amelyet folyamatosan bővítünk a Jegyző és Közigazgatásban megjelent, vagy ott terjedelmi okok miatt csak megemlített cikkekkel, aktuális hírekkel. A cikkeket értékelheti és hozzászólhat, csakúgy, mint a Szakmai fórumban felvetett témákhoz. Ehhez azonban szükség van a regisztrációra.

Azon Látogatóink, akik a korábbi weboldalon regisztráltak, az átállást követően elvesztették a jelszavukat. Kérjük, hogy a korábbi felhasználói névvel kérjenek egy emlékeztetőt, ebben megkapják az új jelszót, amit – a belépést követően – az Adataim menüpontban tudnak módosítani.

A Cikkek, Hírek között lehetőség van a keresésre is, ezt megteheti egy egyszerű kereső segítségével, vagy választhatja a több feltételt is tartalmazó Összetett keresést.

Az Előfizetés és Könyvajánló menüpontok alatt lehetősége van a HVG-ORAC Kiadó folyóiratait, elektronikus kiadványait, valamint könyvújdonságait megismerni, továbbá megrendelni.

A Rendezvények címszó alatt kiadónk soron következő előadásait tekintheti meg. Ezzel kapcsolatban kérdéseket tehet fel, illetve jelentkezhet is egy űrlap kitöltésével.

A Jegyző hírlevelet minden lapszám megjelenését követően két alkalommal küldjük ki. Amennyiben szeretne mihamarabb informálódni egy-egy érdekes, aktuális témáról, rendezvényről, kérjük, jelentkezzen hírlevelünkre.

Szívesen vesszük kérdéseit, javaslatait, hozzászólásait a honlapon található elérhetőségek bármelyikén.

Bízunk benne, hogy új weboldalunk elnyeri az Ön tetszését és gyakran válik hasznára a cikkek közti böngészés, az oldalon való tájékozódás.

2012-ben azzal szeretnénk segíteni a hivatalok munkáját, hogy a megrendelt Jegyző és Közigazgatáson kívül, minden lapszámból plusz egy ajándék példányt küldünk.

Előfizetésével hozzájárul a lap fenntartásához és bővüléséhez – mindig az Olvasók igényeihez igazodóan. Támogatását, közreműködését köszönjük!  

Előfizethető itt: Jegyző és Közigazgatás 2012

 

Munkájához sok sikert kíván a Jegyző és Közigazgatás szerkesztő csapata!

 

Kategória

Könyvajánló

Facebook Pagelike Widget

 

1037 Budapest, Montevideo utca 14.
Tel.: +36 1 340 2304
Fax: +36 1 349 7600
E-mail: info@orac.hu

Weboldal: orac.hu

Szakmai partnerek

Jegyzők Országos Szövetsége (JOSZ) – www.josz.eu

Közszolgálati Tisztviselők Szakmai Szervezeteinek Szövetsége – www.kozszov.org.hu