ÚJ ÉS TÁVOZÓ JEGYZŐK 1999/1

A közigazgatás szakmai fóruma

Hírek / Hírek, információk

ÚJ ÉS TÁVOZÓ JEGYZŐK 1999/1


A JEGYZŐ 1999/1. számát a jegyzők részére a Belügyminisztérium internet honlapjáról kigyűjtött név és címadatok alapján kézbesítettük. Ezeket az adatokat, a jegyzők személyében bekövetkezett változásokat a közigazgatási hivatalok gyűjtik az önkormányzatoktól és továbbítják a BM Informatikai Főosztálya részére, amely gondoskodik az adatok naprakészségéről a BM honlapon. Azonban az élet gyorsabb, mint az adatgyűjtés és honlap karbantartás, így előfordulhat, hogy olyan névre kézbesítettük A JEGYZŐ-t, aki már nem jegyző, mert a „szabad világ”-ot választotta vagy más településen végzi a jegyző feladatait vagy most nevezték ki jegyzőnek.

 

Kérjük, hogy a jegyzők tájékoztassák A JEGYZŐT  a megváltozott helyzetről, a név és címadatok változásáról, amelyet  A JEGYZŐ következő számában közzéteszünk és értesítjük az új adatról a BM honlapját is.

Minden adatváltozásnál az érintettnek lehetősége van arra, hogy EGY MONDATBAN ÜZENJEN A TÖBBI JEGYZŐNEK, valamilyen célkitűzést vagy tanulságot fogalmazzon meg – röviden – az olvasók számára.

A JEGYZŐ címei, ahová az értesítést várjuk:
levélcím: A JEGYZŐ Szerkesztősége 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 7.
e-mail: kiss_katalin@freemail.hu
Fax: 06/1/269-20-33 és 131-es mellék.

„Már másodszor írom meg A JEGYZŐNEK, hogy én vagyok a jegyző, és még mindig a járási főszolgabíró nevére érkezik a szaklap. Mikor vezetik át az adatváltozást?!”

„Tisztelt Járási Főszolgabíró Úr! Az adatállomány frissítése folyamatban van, kérjük addig is JEGYZŐKÉNT OLVASSA A JEGYZŐ-t!”

Kategória

Könyvajánló

Facebook Pagelike Widget

 

1037 Budapest, Montevideo utca 14.
Tel.: +36 1 340 2304
Fax: +36 1 349 7600
E-mail: info@orac.hu

Weboldal: orac.hu

Szakmai partnerek

Jegyzők Országos Szövetsége (JOSZ) – www.josz.eu

Közszolgálati Tisztviselők Szakmai Szervezeteinek Szövetsége – www.kozszov.org.hu