A Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram pályázati felhívása

A közigazgatás szakmai fóruma

Hírek / Hírek, információk

A Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram pályázati felhívása


A Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram a Kormány által alapított közigazgatási ösztöndíj, melynek célja a megfelelően képzett, szakmailag elhivatott, gyakorlati tapasztalattal rendelkező, a területi közigazgatás iránt elkötelezett szakember-utánpótlás biztosítása.

Az Ösztöndíjprogram keretében a felvételt nyert ösztöndíjas 12 hónapig dolgozhat a fővárosi vagy egy megyei kormányhivatalnál. A tapasztalatszerzés helyszínét a Miniszterelnökség ajánlja fel az ösztöndíjasnak, figyelembe véve tanulmányait, érdeklődési körét, a kiválasztási folyamat eredményét, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok igényeit.

A hallgatók szakmai fejlődését a teljes időtartam alatt a befogadó intézményeknél dolgozó, felkészített mentorok segítik.

Az Ösztöndíjprogramra pályázni elektronikus úton, a http://osztondijprogram.kormany.hu oldalon keresztül lehet, a megjelölt dokumentumok csatolásával.

A pályázati időszak: 2015. szeptember 15. – 2015. október 15.

További részletek a csatolt pályázati felhívásban, illetve az Ösztöndíjprogram honlapján (www.tko.kormany.hu) találhatóak.

 

Forrás: kormany.hu

Kategória

Könyvajánló

Facebook Pagelike Widget

 

1037 Budapest, Montevideo utca 14.
Tel.: +36 1 340 2304
Fax: +36 1 349 7600
E-mail: info@orac.hu

Weboldal: orac.hu

Szakmai partnerek

Jegyzők Országos Szövetsége (JOSZ) – www.josz.eu

Közszolgálati Tisztviselők Szakmai Szervezeteinek Szövetsége – www.kozszov.org.hu